Каталог товарів
Київ
UA
Відео на популярні товари Klipsch
Останні відгуки про товари Klipsch читати всі відгуки (24)
4 грудня 2022 р.
Оцінка
4.8
відмінний вибір
Якість звучання
Зручність конструкції
Ізоляція від зовнішніх шумів
Зовнішній вигляд
Комплектація
Дуже рівна АЧХ, звук без прикрас! Вологозахист IP67. Матеріали і зборка. 7 годин неперервної роботи без підзарядки. Бездротова зарядка. Можливість користування лише 1 навушником (або правим, або лівим). Хороша комплектація з безліччю різних насадок. Відсутнє преривання сигналу!
Не сподобалося:
Нема автопаузи при вийманні з вух. Яскраве блимання під час роботи синім діодом після кожної паузи (4 рази по 3 блимання). Відсутній ANC (шумодав). Відсутній мультіпоінт. Кейс цікавий, але ж дуже великий і швидко дряпається. Комусь буде замало низьких частот.
Досвід використання:
кілька місяців
Пару років тому були вже в мене перші Klipsch TWS T5. Цікаві вуха, але посадка мені не підійшла, точніше глибина посади в вушний канал. Купив дані нові навушники в зеленому кольорі заради цікавості. Самі навушники чорні, зелений тільки кейс. Купив для занять спортом, в основному для бігу. Часто як потрапиш під дощ, то хвилюєшся за навушники, а тут захист IP67. Сенсорних кнопок нема, тому сміливо можна носити під шапкою, своїм життям вони не живуть, як, наприклад, перші Sennheiser MTW. Тримають заряд приблизно 7 годин. Жодного разу не було преривання сигналу, де б не був телефон (в сумці, рюкзаку чи внутрішньому кармані куртки). Програму Klipsch Connect поставив, але нею не користуюсь. Звук в цих навушниках з дуже рівним АЧХ без прикрас, не всім сподобається, бо багато хто хоче багато потужного басу, як наприклад, в перших Sennheiser MTW. Мені звук сподобався лише через пару годин роботи. Бас тут спокійний, він не забиває все, він такий як треба, це розумієш через пару годин. Насадок безліч, підібрати посадку можна для будь-якого вуха. В комплекті є також дуже короткий та жорсткий Type-C на Type-C кабель та перехідник з Type-C на Type-A. Роз'єм для зарядки в самому кейсі в середині, вперше таке бачу. Але постійного заряджаю на бездротовій зарядці. Кейс доволі ніжний, з глянцевого пластику, він дуже швидко дряпається. В середині в верхній кришці гранули, які вбирають в себе вологу з кейсу. Дівчина англійською озвучує Power On, Ready to pair, Device paired, Full battery, Device disconnected та ін. Посилення навколишніх звуків є, працює нормально, але ним майже і не користуюсь. Мікрофони нормальні, ніхто не жалівся під час розмов. Присутнє яскраве блимання під час перших 30сек роботи синім діодом після кожної паузи (4 рази по 3 блимання). Мені особисто не вистачає мультіпоінта. ANC (шумодаву) в них нема. Дивно, але автопаузи також нема, але можливо я не розібрався де ця функція активується. Для фанатів бренду і для спортивних занять та бігу рекомендую.
Фото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_Weis
Чи був цей відгук корисним для вас? 3
Коментарі (0)
7 серпня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Якість звучання
Зручність конструкції
Ізоляція від зовнішніх шумів
Зовнішній вигляд
Комплектація
Самый чистый звук
Не сподобалося:
всё супер
Досвід використання:
кілька тижнів
Фото  undefined  від користувача Алексей ТарасенкоФото  undefined  від користувача Алексей Тарасенко
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)
22 січня 2020 р.
Оцінка
4.8
відмінний вибір
Якість звучання
Зручність конструкції
Ізоляція від зовнішніх шумів
Зовнішній вигляд
Комплектація
8 часов непрерывной работы! Очень громкие, слушаю в основном на 60% громкости. Нет такого саморазряда за 3 дня как в Sennheiser Momentum True Wireless. Кейс из металла, USB-C, отличный звук, приятный басс. Механические клавиши лично для меня удобнее сенсорных в некоторых моментах, например, можно запросто оба наушника положить в карман или держать в ладони. Влагозащита IPX4, Bluetooth 5. Не самая популярная модель, имеем какую-никакую эксклюзивность.
Не сподобалося:
Довольно глубокая посадка в ухе, не всем будет комфортно! Нет паузы при извлечении из уха. Отсутствует функция "режим усиления проницаемости окружающих звуков". Приложения в телефон от Klipsch для этих наушников бесполезные.
Досвід використання:
кілька тижнів
Пользуюсь примерно 1 месяц. Обычно я использую насадки M, но в здесь L. Кейс классный, металлический, тяжёлый, но очень пухлый и в карманы штанов не положишь, даже в куртке тоже очень чувствуется его присутствие. Магнитов нет, наушники в кейс не магнитятся, но и не выпадают если открыть и потрясти. Левый и правый абсолютно одинаковые и можно перепутать как при закидывании в кейс, так и установке в ухо, если не смотреть на надписи. Сами наушники садятся в ухо довольно глубоко, но тогда и низкие частоты появляются, уже есть мягкий приятный басс. В ушах смотрятся аккуратно и даже немного эксклюзивно, а не так по-бесячему как каждый второй в Apple AirPods. В наушниках Sennheiser Momentum True Wireless звук "побагаче", но там и аккумулятор в 2 раза меньше держит и кейс очень быстро пачкается и саморазряд за несколько дней есть. Вес и размер самих наушников Klipsch поменьше будет чем Sennheiser. Кнопки в Klipsch T5 механические, удобно нажимать в любых перчатках в холодную пору года. В Sennheiser Momentum True Wireless сенсорные кнопки на перчатки не реагируют. Присутствует масса светодиодных индикаторов, оповещающих обо всём. Паузы в музыке в Klipsch когда вынимаешь с уха нет! Как и нет функции усиление проницаемости окружающих звуков, мне её не хватает, приходиться каждый раз вынимать наушники, при общении воочию. Эта функция нормально реализована в Sennheiser Momentum True Wireless, но идеально в Bang&Olufsen E8. Правый и левый наушники можно использовать отдельно, поочерёдно, умеют коннектятся как 2 разных устройства. Надо обязательно пользоваться мануалом, интуитивно не всё получится настроить! При коннекте по Bluetooth с телефоном Oneplus 6 информирует о Qualcomm aptX. Микрофоны хорошие, собеседники не жалуются при разговорах. Мне аккумулятора хватает на пару дней постоянного использования. В комплекте кабель USB-C с обоих концов, есть переходник с USB-C на USB. В целом звук понравится большинству пользователей, но посадка в ухе специфическая, надо мерять.
Фото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_Weis
Чи був цей відгук корисним для вас? 17
Коментарі (0)
21 січня 2020 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Потужність
Не сподобалося:
Розміри
Досвід використання:
кілька тижнів
Надзвичайно великих розмірів! Брав для акустики Klipsch RP-8000F як згодом виявилось був зайвим.
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (2)
11 серпня 2021 р., 21:17
Alex
А чому виявився зайвим? Я от теж розглядаю його до покупки до цих самих колонок
Відповісти
12 серпня 2021 р., 14:01
Денис Скакун
Мені басу від самих колонок було вдосталь) але звичайно можете взяти його для розривних басів))
Відповісти
21 січня 2020 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Звук, дизайн, розміри
Не сподобалося:
Все супер!
Досвід використання:
кілька місяців
Колонки підходять для прослуховування всіх стилів музики! Сабвуфер для них можна не брати) залишили лише позитивні враження. Працювали в парі з AV-ресивером Onkyo TX-NR686.
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (1)
6 жовтня 2022 р., 10:18
Sergey
ВЧ не забагато?
Відповісти
29 листопада 2019 р.
Оцінка
4.0
хороший вибір
Дизайн Звук Цена
Не сподобалося:
Не универсальные Не самые музыкальные
Досвід використання:
кілька днів
Была отличная возможность потестить в течении нескольких дней с разными усилителями. Я пишу про модель без блютуз, т.е. R-51M. Колонки выпускаются (эта модель) как обычные пассивные, второй вариант с блютуз приемником и услителем внутри - называются R-51pm. Колонки имеют рупорный дизайн твитера как и все колонки Клипш. Предыдущие модели, точно не скажу, до 2012-14 имели другую модель рупора. Они отличались грубым верхом и разница между рупором и не рупором была большая, я слышал всего две модели из старой линейки - не понравилось. Линейка REFERENCE получила обновленные рупоры несколько лет назад и они стали звучать в первую очередь намного мягче. В целом звук очень неплохой за эту цену, динамичный, в меру глубокий, детализаированный, удивительно мягкий верх учитывая что стоит рупор, но самой музыкальности в них мало, у меня сложилось впечатление что они хорошо играют только музыку страны откуда они родом, весь кантри, блюграс, рок, фолк, немного джаза ну и всё. Если рядом поставить например Dali Oberon 1 которые немного дороже, то вторые гораздно деликатнее, музыкальнее и наверное самое главное естественнее. Мне лично очень нравится дизайн корпуса в комбинации с медным драйвером. Вообще считаю что у клипшей лучший дизайн, дизайн это то ради чего стоит купить эту модель. На мой взгляд они смотрятся обалденно особенно учитывая цену у них нет конкурентов по дизайну а по звуку ядумаю тоже потому что это чуть ли не самые дешевые полочники.
Чи був цей відгук корисним для вас? 8
Коментарі (0)
13 жовтня 2019 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
- активні (вбудований підсилювач) - фірмовий дизайн Klipsch - грилі на магнітах - вихід на сабфувер - фонокоректор
Не сподобалося:
- немає
Досвід використання:
рік і більше
Вибирав між цими і Yamaha NX-N500, яку на той час діяла акційна пропозиція (~12500?). Зупинило покупку Yamaha два моменти: короткий кабель XLR і необхідність подачі живлення окремо на кожну колонку. Також, як виявилось, Klipsch має більшу вихідну потужність. Фішки Yamaha, по типу MusicCast, не дуже зацікавили. Плюс поради спеціалістів зробили свою справу.
Чи був цей відгук корисним для вас? 10
Коментарі (0)
8 червня 2019 р.
Оцінка
4.0
хороший вибір
Приятный и простой "скандинавский" дизайн
Не сподобалося:
Достойный саб, но должен стоить меньше, цена в 250 у.е. завышена как для зарплат в Украине Сильный хлопок при включении
Досвід використання:
кілька тижнів
Звук: - Саб нормально "сшивается" с полочниками, звук распределяется равномерно; - Верхний и средний бас звучат хорошо; - Регулировок хватает, но я бы добавил высокоуровневые входы, зря производители от них отказываются в последнее время, удобно - Не для больших помещений, 20 кв. метров максимум. Больше подходит для музыки, для кино надо что-то помощнее - Как и все сабвуферы восприимчив к месту расположения, нужен верхний бас - ставим подальше от углов, нужен бас пониже - тогда в угол. - Гулкости нет, все звуки четкие - Реально играет как написано в паспортных данных, от 38 Гц. Но если надо пониже, тогда выдаст и 35, и даже ниже, но надо расположить поближе к углу комнаты. - На большой громкости и частотах ниже 40 Гц шумит фазоинвертор, слишком малый диаметр "трубы", воздух вырывается как из вентилятора Внешность: - Лаконичный и строгий дизайн, "черный квадрат" Малевича, можно ставить на видное место, дизайн помещения не испортит - Светодиод на передней стенке корпуса зеленый и не особо яркий, не напрягает даже в темноте Качество изготовления: - Можно было бы поставить оценку "отлично", но есть "но", некоторые ребра куба и углы неаккуратно обработаны пленкой. Эта проблема, судя по отзывам в нете, присуща и Jamo SUB 210, модели почти одинаковы. - В остальном нареканий нет, динамик мягкий и длинноходный, как и усилитель к корпусу прикручен качественно - Ножки мягкие, поверхность не поцарапают - Хорошо слышен сильный хлопок динамика при включении (что в режиме "авто", что вручную), явная недоработка в схеме усилителя, выключается почти бесшумно
Чи був цей відгук корисним для вас? 5
Коментарі (0)
12 січня 2018 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Хороший, качественный звук. Мощный бас. Отсутствие кабеля для сабвуфера, быстрое и удобное подключение.
Не сподобалося:
цена - брал пол-года назад намного дороже чем можно взять сейчас(((
Досвід використання:
кілька місяців
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)
1 листопада 2017 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Стильна, не боїться падати з висоти до 80 см на лінолеум, дуже якісний пластик корпусу. Конструкція дозволяє обирати декілька положень для встановлення на поверхні. Добре тримає сигнал навіть через 3 міжкімнатні панельні стіни.
Не сподобалося:
Спочатку не завжди підключалася до пристрою з першого разу, але тепер все проходить в один клік. Порівняно висока ціна.
Досвід використання:
кілька тижнів
Якщо з’явиться десь у розпродажах - беріть не розмірковуючи, саме так вона дісталася мені; шкода, лише, що була тільки чорна, але підставку іншого кольору можна купити окремо.
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)

Часті питання про бренд Klipsch

Скільки відгуків про товари Klipsch залишили користувачі Hotline?

Скільки товарів бренду Klipsch представлено на Hotline?

Які каталоги бренду Klipsch популярні на Hotline?

Новинки та очікувані товари Klipsch 2023

Популярні товари бренду Klipsch серед користувачів Hotline

Популярні лінійки бренду Klipsch