Каталог товарів
Київ
UA
Відео на популярні товари Creative
Останні відгуки про товари Creative читати всі відгуки (427)
1 листопада 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Качество звука ( вообще не к чему прокопаться) , качество микрофонного входа ( луче чем у АЕ-5) ,работа с 5.1 колонками по части сабвуфера, раскачивает большие наушники мощный усилитель для наушников, есть ASIO и DSD, софт не плохой синих экранов не было.
Не сподобалося:
Микрофон в комплекте не очень, глуховат и слабые ВЧ. Софт не позволяет дублировать стерео на задние колонки как было в прошлых поколениях карт на другом софте. Что бы дублировать стерео на задние колонки на пример при просмотре браузера нужно ставить APO Equalizer+ Peace.
Досвід використання:
кілька місяців
Картой доволен, но цена высоковата, берите если располагаете финансами на такие вещи, самое то для акустики 5.1 но в случае если у вас хорошие колонки.
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)
12 жовтня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Весьма качественный звук для домашнего использования. Простое и удобное управление без всяких заморочек. Относительно хорошее программное обеспечение Sound Blaster Command.
Не сподобалося:
В принципе существенных недостатков не выявил. Есть кое-какие недочеты и баги в программном обеспечении, но сама звуковая карта работает отлично.
Досвід використання:
кілька місяців
Рекомендую девайс к покупке всем любителям качественного звука. Вау эффект после встроенной звуковухи на материнке вам гарантирую. Только рекомендую купить нормальные наушники типа HyperX Cloud какие-нибудь или другие. На эту звуковую карту есть обзоры в ютубе посмотрите, приценитесь.
Фото  undefined  від користувача Егор
Чи був цей відгук корисним для вас? 0
Коментарі (0)
27 вересня 2022 р.
Оцінка
3.0
задовільний вибір
Підсилювач для роботи з високоомними навушниками (до 600 Ом) Прекрасне звучання в Direct mode при 32bit та 384kHz Відносно зручне ПО
Не сподобалося:
Відсутність офіційної підтримки для Linux (Рішення в коментарі) Проблеми зі зворотною сумісністю з материнськими платами на чіпсеті AMD X570 (рішення в коментарі)
Досвід використання:
кілька тижнів
Почну з того, що відразу після встановлення даної звукової карти я не був вражений її звучанням від слова зовсім, вирішив що це питання калібрування і якось можна це виправити, через деякий час я вирішив випробувати її можливості з позиціонування звуку в шутерах, і як виявилося весь цей час карта рандомно перемикала канали, та позиціонувала звук так що він йшов з того місця куди людське око зазвичай не заглядає, від чого виникли думки про повернення даної карти. Та небажання возитися з цим самим поверненням змусило спробувати розібратись в данному питанні. На щастя у деяких користувачів на redit була схожа проблема, причиною якої є проблеми сумісності даної звукової карти та материнських плат на X570 чіпсеті, рішень для даної проблеми я зннайшов 2, перше це оновити BIOS так як десь є інформація що дану проблему в якомусь оновленні хтось колись виправляв, та так як моє офіційне ПО від AsRock вказало що в мене вже остання версія BIOS, то довелося спробувати друге рішення, яке полягає в явному виставленні версії PCIe на 3gen, зівсно неприємно але різниці в продуктивності відеокарти RTX 3070 TI я не побачив, а проблему це вирішило звук став набагато краще і позиціонування виправилося, та все ж чекатиму оновлення на BIOS. Друге питання це відсутність підтримки для Linux систем, для цього питання є рішення, навіть на офіційному сайті посилаються на ALSA Comunity яке в своєму ядрі додало підтримку для даних звукових карт, тому якщо ви вмієте компілювати і заміняти ядра для linux, то ви знаєте що робити. Та все одно за цей геморой Creative отримують мінус. В цілому після вирішення проблем можу сказати що звучанням я дуже задоволений на високоомних навушниках музику слухати дійсно в кайф, та сказати чи варта ця карта тих грошей я не можу, так як аналогами я не користувався, і рівняю її лише з інтегрованою.
Чи був цей відгук корисним для вас? 2
Коментарі (0)
18 вересня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Звук Отличный усилитель звука для наушников Можно отключить подсветку Не самый худший софт Хорошо работает с Linux
Не сподобалося:
Невозможно управлять подсветкой альтернативным софтом (по типу OpenRGB). Нет усилителя на микрофоный вход. Дороговизна и доступность. Слетают настройки звука при обновлении винды.
Досвід використання:
кілька місяців
В целом это отличная звуковая карта, юзаю в DIRECT режиме с наушниками DT 770 PRO (250 ом), качество звука сильно лучше чем у встроенных звуковых карт (та же ALC1200 и рядом не стояла по качеству звука и т.д.). Плохо что за такую цену нет хорошего усилителя для микрофонного входа, но в целом он особо и не нужен. С Linux звуковуха хорошо работает, но нужно что-бы ядро Linux было 5.*+, так же нужно настроить и подкрутить звук на Front канале в Alsamixer, иначе звука не будет. В целом софт не самый плохой, в других звуковых по типу того же ASUS Strix Soar запущенный софт может конфликтовать сразу с кучей программ. Но конечно хочется свой аналог Alsamixer под винду что-бы отказатся от родного софта поностью. В целом звуковуха отличная, своих денег стоит, но если у вас наушники не очень то разница со встройкой будет не столь значительна, плюс лучше всего использовать звуковую карту в DIRECT режиме (вообще без доп эффектов).
Фото  undefined  від користувача General SergalФото  undefined  від користувача General Sergal
Чи був цей відгук корисним для вас? 3
Коментарі (0)
23 серпня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
+ звук просто кайф , бомбічний , космічний + красива підсвітка + Для наушників свій підсилювач з хорошим частотним діапазоном. + налаштування еквалайзеру + ігровий режим , не просто фішка а реально працює
Не сподобалося:
- ціна (хоча за хороший продукт відповідна ціна) - звуки реле при переключені звука колонки/наушники.
Досвід використання:
кілька місяців
наушникі hyperx cloud alpha заграли зовсім по новому в порівнянні зі звуковою на материнській платі alc1200 , різниця небо та земля.
Фото  undefined  від користувача Игорь
Чи був цей відгук корисним для вас? 3
Коментарі (1)
10 вересня 2022 р., 09:30
Probably_yes
А чи покращилася якість вашого голосу через мікрофон і якщо так, то чи велика вона? Є сенс купувати цю звукову заради покращення якості записуваного голосу в навушниках (за 100$). Мене звук в них самих влаштовує, а щодо мікрофону, то хотілося б більш чіткого запису.
Відповісти
28 січня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Реально работающий Dolby Digital Live и DTS Connect прямо из коробки и без танцев с бубном.
Не сподобалося:
У меня установлена Windows 10 и Linux. При перезагрузке с Linux в Windows драйвер местами подводит и на оптический выход карта дает какой-то мусор. В таких случаях помогает перезагрузка с отключением питания ПК. Других косяков не обнаружено.
Досвід використання:
кілька тижнів
Брал эту карту исключительно по одной причине: наличие Dolby Digital Live. На момент покупки это была самая дешевая карта, поддерживающая даную технологию. Теперь появился нативный 5.1 выход в системе, что, конечно же, является огромным шагом вперед по сравнению со SPDIF passthrough. Могу теперь играть в игры с Surround Sound и смотреть фильмы с любыми аудиокодеками.
Чи був цей відгук корисним для вас? 1
Коментарі (0)
26 січня 2022 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Отличное качество за такие деньги,берет любые уши даже 350 Ом,нужно подстраивать еквалайзер к каждой гарнитуре ,експлуатирую на протяжении 3 лет нареканий нет
Не сподобалося:
Кривоватый софт, все что написано геймерское и для игр в софте смело вырубайте
Досвід використання:
рік і більше
Без софта работать не будет
Чи був цей відгук корисним для вас? 1
Коментарі (1)
12 червня 2022 р., 15:23
Nick
Если нужно подстраивать эквалайзер значит качество плохое. Хорошее когд ане надо это делать
Відповісти
22 грудня 2021 р.
Оцінка
1.0
поганий вибір
Не рекомендую
красивая внешне
Не сподобалося:
звук качество хуже ,чем встроенной звуковой плате
Досвід використання:
кілька годин
покупал для улучшения качества звука. У меня материнская плата Гигабайт B450 Gaming X, Realtek ALC892 .купил саудбар новый .потенциал есть для улучшения звука.Обзоры все положительные,все так хвалят ДА брелок маленький ,но технологии миниатюризации творят чудеса Но по факту я был в шоке ;ухудшения звука!!!!!технологи улучшения звука в панели настройки их там много, никакого улучшения не дают.но кроме в наушниках .еквалайзер та вообще никакой. её вообще проверяли или тестирували!!! какая может быть материнская плата.чтобы давть звук хуже чем даная звуковая карта!!!!!! я так все обзоры тупо проплачены.если брать то полноценную звуковую карту встроенную
Чи був цей відгук корисним для вас? 6
Коментарі (0)
15 грудня 2021 р.
Оцінка
4.0
хороший вибір
Звук, якість збірки та пакування.
Не сподобалося:
Білий шум при роботі з деякими навушниками, робота техпідтримки Creative.
Досвід використання:
кілька місяців
Можливо не у всіх X3 і не зі всіма навушниками, але може бути присутнім досить відчутний білий (статичний) шум. Судячи з відгуків на Amazon та Reddit, така халепа не тільки у мене. У моєму випадку допоміг кабель з регулятором гучності (Koss VC20), трохи зменшив звук і шум пропав. Що смішно, у мене шумить їхня ж гарнітура - Creative BlasterX H6 (з телефоном чи вбудованою звуковою картою - в ній ніякого шуму немає). Написав про це в техпідтримку Creative. Толку - 0, формальні відписки, і ніякого бажання допомогти. Винні кабелі, сам ПК, розетки - а їхня звукова карта в будь-якому випадку і за будь-яких умов працює як треба. Написав як я вирішив проблему, висловив надію, що тепер вони зможуть допомогти іншим користувачам. От наївний. Відповідь - вони вперше таке бачать і така проблема є тільки у мене - що на 100% неправда. Не берусь стверджувати напевне, але мабуть з цією звуковою картою краще використовувати навушники з більшим опором.
Чи був цей відгук корисним для вас? 1
Коментарі (0)
27 листопада 2021 р.
Оцінка
5.0
відмінний вибір
Звук, і в студійних навушниках, і в колонках. Однозначно варта своїх грошей як і перша AE-5. Цікавий сучасний зовнішній вигляд з RGB підсвіткою. Комусь буде важливо, що добавили DTS Connect та Dolby Digital Live.
Не сподобалося:
Molex! Нема кабелю Toslink в комплекті.
Досвід використання:
кілька місяців
Користуюсь приблизно з пів року. Карта дуже універсальна, вона чудово підходить як для ігор, так і для кіно і музики. Використовую з нею колонки 2.1 Harman Kardon SoundSticks Wireless, навушники студійні дротові Beyerdynamic DT 1990 PRO на 250 Ом. До цього була і зовнішня Creative G6 і ще раніше перша звичайна AE-5. Знайомий перейшов на зовнішній ЦАП SMSL SU-9, а цю не дорого підкинув мені. Оновлена ж версія і знов застарілий Molex! Невже не можна було вже змінити живлення на SATA роз'єм? Різниця Plus від звичайної лише тільки в DTS Connect та Dolby Digital Live, але ж працює тільки по S/PDIF по Toslink. Доречи, самого кабелю Toslink в комплекті чомусь нема, дивне таке оновлення. З Creative G6 кабель Toslink є. Якщо у вас комп'ютерна акустика 2.1 по 3,5", як в мене, то воно все вам і не потрібно! Але якщо у вас 5.1, то краще звичайно взяти вже AE-5 Plus. В програмі Sound Blaster Comand на фото №5 з'явилась вкладка "Кодировщик", з налаштуваннями цих DTS Connect та Dolby Digital Live. Насправді, зміни взагалі-то мінімальні і саме для мене зовсім неважливі! Звучить краще ніж аудіокодек SupremeFX 1220 вбудований в мамку ASUS ROG Maximus X Formula Z370, а це для мене головне! Карта також має цікавий сучасний зовнішній вигляд з RGB підсвіткою. Якщо вона заважає, або ж закритий корпус без вікна, то її завжди можна вимкнути, ніхто ж не змушує нею користуватися! Потрібна зовнішня - беріть Creative G6, внутрішня під комп. акустику 2.1 - AE-5, внутрішня з багатоканальним звуком 5.1 - AE-5 Plus. Класний вибір за зовсім невеликі гроші! Оновлюватись з першої AE-5 на AE-5 Plus, якщо у вас навушники або комп'ютерна акустика 2.1, нема сенсу взагалі!
Фото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_WeisФото  undefined  від користувача G_Weis
Чи був цей відгук корисним для вас? 10
Коментарі (0)

Часті питання про бренд Creative

Скільки відгуків про товари Creative залишили користувачі Hotline?

Скільки товарів бренду Creative представлено на Hotline?

Які каталоги бренду Creative популярні на Hotline?

Новинки та очікувані товари Creative 2023

Популярні товари бренду Creative серед користувачів Hotline